چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

یکشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۴ ۱۷:۰۰
به این نوشته امتیاز دهید : 2

آیا تا به حال شده است که بخواهید تلفن هوشمند خود را به دست کسی بسپارید و نخواهید که آن شخص به تمامی اطلاعات شما دست پیدا کند؟ در این آموزش می خواهیم چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون را به شما آموزش دهیم. در ادامه با موبایل مگ همراه باشید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

در ابتدا باید مانند تصویر زیر، مسیر Settings > General > Accebility را طی کنید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

مانند تصویر زیر، وارد تنظیمات Guided Access شوید و آن را فعال نمایید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

بعد از فعال سازی، مانند تصویر سازی وارد Passcode Settings شوید. سپس گزینه Set Guided Access Passcode را انتخاب کنید تا رمز عبوری را برای این قابلیت وارد نمایید. یا اگر دستگاه شما از Touch ID پشتیبانی می کند، می توانید گزینه مربوط به آن را فعال کنید. در نهایت وارد Time Limits شوید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

از این قسمت می توانید برای پایان یافتن زمان دلخواه خود، صدایی را در نظر بگیرید و همچنین از دستگاه درخواست کنید که زمان باقی مانده را اعلام نماید. در نهایت شما باید Accessibility Shortcut را فعال کنید. البته اگر هیچ واکنشی را برای این گزینه پیشتر انتخاب نکرده اید، می توانید این گزینه را در حال غیر فعال رها کنید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

حال دکمه هوم را فشار داده و وارد اپلیکیشن مورد نظر که می خواهید کاربر را در آن محدود نمایید، شوید. سپس سه بار دکمه هوم را فشار دهید تا وارد حالت پیش نمایش قابلیت مورد نظر شوید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

حال در این پنجره شما می توانید قسمت هایی که می خواهید کاربر به آنها دسترسی نداشته باشد را با کشیدن دایره دور آنها ( مانند عکس سمت چپ در تصویر زیر ) مشخص نمایید. سپس دکمه Options که در گوشه چپ پایین صفحه قرار دارد را لمس کنید تا منوی انتخاب قابلیت ها ظاهر شود. شما می توانید امکاناتی که می خواهد کاربر مورد نظر از آنها بی بهره باشد را در این قسمت فعال کنید. همچنین می توانید زمانی را برای کاربر مشخص کنید که با پایان یافتن آن، کاربر دیگر نمی تواند از دستگاه شما استفاده کند و صفحه وارد کردن رمز عبور پدیدار می شود. بعد از پایان یافتن تنظیمات، گزینه Done را لمس کنید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

حال باید گزینه Start را انتخاب کنید تا این قابلیت شروع به کار کند. در این مرحله از شما دو بار رمز عبور مخصوص این قابلیت پرسیده می شود که باید وارد کنید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

هنگامی که تلفن همراه شما در قابلیت Guided Access Mode است، کاربر نمی تواند هیچ کدام از قابلیت هایی که توسط شما محدود شده است را استفاده نماید. هنگامی که زمان به پایان نزدیک شود، به کاربر اطلاع داده می شود و در نهایت با پایان یافتن آن، پیغام Time Expired روی صفحه نمایش ظاهر می شود.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر، روی آن کلیک کنید.

برای خارج شدن از این قابلیت، شما باید مجدد سه بار دکمه هوم را فشار داده و رمز عبور از پیش تعیین شده را وارد نمایید.

چگونگی محدود کردن کاربر به استفاده از یک اپلیکیشن در آیفون

منبع iClarified
برچسب ها

نوشته قبلی

«

نوشته بعدی

»
نوشته های مرتبط
  • نحوه بازگشت آیفون به تنظیمات کارخانه
  • چگونگی استفاده از دکمه Back در آی او اس ۹
  • دیدگاه خود را بیان کنید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نام و ایمیل خود را وارد کنید.


    × 7 = شصت سه