نحوه تنظیم قابلیت بک آپ اتوماتیک در Google Photos

دوشنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰
به این نوشته امتیاز دهید : 0

خیلی از کاربران حساب زیادی روی نرم افزار Google Photos باز کرده اند. بسیاری از کاربران دریافته اند که حتی در صورت حذف نرم افزار فوق، عملیات بک آپ گیری عکس ها همچنان انجام می شود. در ادامه با موبایل مگ همراه باشید.

نحوه تنظیم قابلیت بک آپ اتوماتیک در Google Photos

 در زمان گذشته که Google Photos جزئی از اپلیکیشن + Google بود، کاربران به راحتی می توانستند از داخل تنظیمات آن، قابلیت بک آپ اتوماتیک را فعال یا غیر فعال نمایند. اما از زمانی که Google Photos به صورت یک اپلیکیشن مستقل ظاهر شده است، انجام این عمل برای برخی کاربران دشوار و گیج کننده شده است. در این مقاله سعی داریم تا نحوه انجام تنظیمات بک آپ را به شما آموزش دهیم.

۱- ابتدا وارد نرم افزار Google Settings شوید. ( همانند تصویر فوق )

۲- گزینه Google Photo Backup را انتخاب نمایید. در این قسمت می توانید تنظیمات بک آپ را مشاهده نمایید.

۳- در پایین ترین قسمت این منو، گزینه Back up photos را انتخاب نموده و آن را در وضعیت غیر فعال تنظیم نمایید. در این صورت، شما به دستگاه این قابلیت را می دهید که در صورت نبود وای فای نیز عملیات بک آپ گیری را انجام دهد.

۴- نوار Google Photo Backup در قسمت Google Settings نیز به شما این امکان را می دهد تا اکانت مورد نظر و همچنین کیفیت عکس ها را انتخاب نمایید. با کمی کار کردن با گزینه های این قسمت، می توانید به راحتی با آنها ارتباط برقرار کنید.

نکته : به این ترتیب، عکس های شما به صورت اتوماتیک در Google Photos ذخیره نخواهند شد. در صورتی که مایل به انجام این کار هستید، در مرحله سوم، وضعیت تنظیمات را در حالت فعال قرار دهید.

منبع Phone Arena
برچسب ها

نوشته قبلی

«

نوشته بعدی

»
نوشته های مرتبط

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نام و ایمیل خود را وارد کنید.


− 1 = هشت