مشاهده آنلاین کنفرانس نهم سپتامبر اپل روی تمامی پلت فرم ها

دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۰:۰۰
به این نوشته امتیاز دهید : 0

همانطور که می دانید، قرار است در کنفرانس نهم سپتامبر اپل ، کنفرانسی را برگزار نماید و از نسخه جدید آیفون رونمایی کند. اگر مایل به مشاهده آنلاین این کنفرانس هستید، در ادامه با موبایل مگ همراه باشید.

مشاهده آنلاین کنفرانس نهم سپتامبر اپل روی تمامی پلت فرم ها

این کنفرانس قرار است در سالن Bill Graham Civic در شهر سانفرانسیسکو برگزار شود. شرکت های بزرگ در زمینه تکنولوژی، هنگامی که تبلیغی برای کنفرانس جدید خود می کنند، توجه تمامی رسانه ها را به سوی خود جلب می کنند.

شعار این کنفرانس، این است :

Hey Siri, give us a hint

مانند همیشه، کنفرانس نهم سپتامبر اپل به معرفی آیفون جدید و نسخه نهایی سیستم عامل های جدید iOS 9 و OS X El Capitan اختصاص دارد. البته سال گذشته، اپل واچ در ماه سپتامبر معرفی شد. چه کسی می داند که امسال، چه محصول دیگری به جز آیفون معرفی خواهد شد؟

کنفرانس اپل طبق ساعت های زیر برگزار خواهد شد :

۱۰:۰۰ PDT | 11:00 MDT | 12:00 CDT | 13:00 EDT | 19:00 CET/CEST | 20:00 EET/EEST
در صورتی که مایل هستید کنفرانس اپل را به صورت زنده مشاهده نمایید، می توانید یکی از روش های زیر را انتخاب نمایید :

مشاهده کنفرانس روی دیوایس های ساخت شرکت اپل

مانند معمول، می توانید کنفرانس اپل را به صورت رایگان روی دیوایس های آیفون، آی پد یا آیپاد تاچ با سیستم عامل iOS 7 به بالاتر، سیستم عامل مک ورژن ۱۰٫۸٫۵ به بالا با نرم افزار Safari 6.0.5 یا ورژن های بالاتر و یا نسل دوم و سوم اپل تی وی با ورژن نرم افزاری ۶٫۲ و یا بالاتر مشاهده نمایید.

یکی از روش ها برای مشاهده زنده این کنفرانس، دانلود نرم افزار WWDC است. از داخل این نرم افزار، می توانید به محض شروع کنفرانس، آن را به صورت زنده تماشا کنید.

روش دیگر نیز مراجعه به قسمت مشاهده زنده کنفرانس ها توسط نرم افزار سافاری است.

مشاهده کنفرانس روی کامیپوتر با سیستم عامل ویندوز ۱۰

برای اولین بار، اپل به کاربران ویندوزی نیز این اجازه را می دهد تا کنفرانس را به صورت زنده مشاهده کنند. کافی است با مرورگر Edge، به قسمت مشاهده زنده کنفرانس ها در سایت اپل مراجعه نمایید.

مشاهده کنفرانس روی کامپیوتر با سیستم عامل غیر از ویندوز ۱۰

مشاهده آنلاین کنفرانس نهم سپتامبر اپل روی تمامی پلت فرم ها

اگر کامپیوتر شما دارای ویندوز ۷، ۸، ویستا و یا XP است، نا امید نشوید. شما همچنان می توانید این کنفرانس را به صورت زنده مشاهده نمایید. البته مطمئن نیستیم که این روش پاسخگو باشد. اما اگر نرم افزار VLC را روی سیستم خود دارید، کافی است منوی Media را باز کرده و گزینه Open Network Stream را انتخاب کنید و این لینک را در قسمت Please enter a network URL وارد نمایید. ذکر این نکته نیز شایان ذکر است که بعد از شروع کنفرانس باید وارد این لینک شوید.

مشاهده کنفرانس روی یک دیوایس اندرویدی

مشاهده آنلاین کنفرانس نهم سپتامبر اپل روی تمامی پلت فرم ها

برای مشاهده زنده این کنفرانس روی دیوایس اندرویدی خود، ابتدا نرم افزار VLC را از گوگل پلی دانلود کنید. سپس این لینک را طبق عکس فوق در نرم افزار وارد کنید.

منبع Phone Arena
برچسب ها

نوشته قبلی

«

نوشته بعدی

»
نوشته های مرتبط
  • اپل: میزان استفاده از iOS 9 به ۶۶ درصد رسیده است
  • مقایسه گوشی های آیفون ۶ اس پلاس و سامسونگ گلکسی اس۶ اج پلاس
  • دیدگاه خود را بیان کنید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نام و ایمیل خود را وارد کنید.


    3 × = بیست هفت