فعال یا غیر فعال کردن عبارت Seen در هنگ اوتز

پنج شنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰
به این نوشته امتیاز دهید : 0

این روز ها اکثر سرویس های پیام رسان نظیر تلگرام، واتس اپ و وایبر، وضعیت خوانده شدن یک پیام را به فرد ارسال کننده اطلاع می دهند؛ این اطلاع به دو صورت قرار گرفتن دو تیک یا نمایش عبارت Seen به اطلاع ارسال کننده می رسد. با این حال اکثر کابران با این اتفاق مخالف بوده و دوست دارن به هر نحوی آن را غیر فعال نمایند.

سرویس هنگ اوتز گوگل اخیره آپدیت جدیدی دریافت کرده است که این ویژگی را با نمایش عبارت Seen به اطلاع کاربر می رساند. متاسفانه این قابلیت به هر دو نسخه دسکتاپ و موبایل هنگ اوتز درز پیدا کرده است و کاربران جهت غیر فعال کردن آن باید حتما از طریق تنظیمات اقدام نمایند.

در صورتی که می خواهید این ویژگی را غیر فعال کنید، در این آموزش با موبایل مگ همراه باشید.

غیر فعال کردن در نسخه اندروید

اپلیکیشن هنگ اوتز – Hang outs – را اجرا نمایید. سپس منوی کشویی سمت چپ را با اسلاید باز کرده تا به بخش تنظیمات – Setting – دسترسی داشته باشید. اگر به طور همزمان از چندین اکانت گوگل در تلفن اندرویدی خود استفاده می کنید، باید قابلیت Seen را برای هر کدام به صورت جداگانه غیر فعال نمایید. یکی از اکانت ها را انتخاب کرده و به بخش Setting آن بروید.

در این بخش می توانید گزینه مربوط به این قابلیت را با عبارت Show My Last Seen ببینید. حالا می توانید آن را مطابق میل خود در تلفن فعال یا غیر فعال نگه دارید.

فعال یا غیر فعال کردن عبارت Seen در هنگ اوتز

غیر فعال کردن Seen در نسخه دسکتاپ

در صفحه جی میل خود، و در بخش مکالمات – منوی سمت چپ، آیکون فلش را که در کنار بخش جست و جو قرار دارد انتخاب کنید تا به بخش تنظیمات – Setting – راهنمایی شوید. از گزینه Set your mood for today رد شده و در پایین تر عبارت Show my Hangouts contacts when I was last seen on Hangouts را پیدا کنید. مطابق میل خود این قابلیت جدید را فعال یا غیر فعال کنید.

فعال یا غیر فعال کردن عبارت Seen در هنگ اوتز

رابط کاربری جی میل

اگر تلفن اندرویدی ندارید، یا افزونه هنگ اوتز را بر روی مرورگر خود استفاده نمی کنید، هنوز هم می توانید از این قابلیت در رابط کاربری جی میل خود استفاده کنید. در این قسمت هم قابلیت Seen کماکان وجود دارد و باید برای غیر فعال کردن آن اقدام نمایید. جهت غیر فعال کردن این ویژگی باز هم باید گزینه فلش را جهت رفتن به بخش تنظیمات انتخاب کرده و در نهایت گزینه Show my Hangouts contacts when I was last seen on Hangouts را بیابید و آن را غیر فعال کنید. مراحل این بخش با افزونه هنگ اوتز تشابه دارند.

امیدواریم از این آموزش نهایت بهره را برده باشید.

منبع addictivetips
برچسب ها

نوشته قبلی

«

نوشته بعدی

»
نوشته های مرتبط
  • آموزش تغییر آیتم های Quick Actions در ویندوزفون
  • آموزش بهینه سازی مصرف باتری گوشی‌های ویندوزفون [قسمت اول]
  • دیدگاه خود را بیان کنید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. نام و ایمیل خود را وارد کنید.


    نُه × 3 =